G.E.N.G

nuffnang

Saturday, July 19, 2014

officially graduated!

13 Jun 2014...
officially graduated as a primary school mathematics teacher...
walaupun x berjaya dapatkan first class degree, sekurang-kurangnya aku berjaya mendapatkan second class upper...
padahal sebelum ni aku menjangkakan akan dapat second class lower...
rezeki la tu namanya...

majlis konvokesyen kteorg tahun ni x macam super senior dulu...
senpai2 aku dulu semua grad PICC...
kena tahun aku buat dekat IPG kampus bahasa melayu...
tempat ni xde la semegah macam kat PICC...
parking pun susah...apatah lagi untuk keluar masuk dari situ...
tapi kalau nak compare dewan dorg mmg super duper superb la dari dewan ipg kteorg...
x kisah la dewan superb ke x...
yang penting aku selamat dapatkan scroll degree aku...
dan paling penting aku x terpeleot masa nak naik stage...kahkahkah...

sehari selepas raptai, aku ajak classmates utk bergambar kt mana2...
mungkin suma bizi dgn hal memasing, makanya x bpe mendapat sambutan...
so, aku pun pergi shoot gambar pre-konvo aku dengan member lain je...
gigih betul rasa sebab aku sure hari konvo aku nanti kompem penat giler nak shoot bagai...



adegan lepas selesai amik jubah konvo...




outdoor shooting sepukul...amik gambar sampai lebam sebab hari konvo kompem x cukup energy nak bergambar bagai...


kalau gambar konvo ni, memang x sah kalau xde adegan lambung topi ni...tradisi mana ntah ni...abes ngan aku pun terpengaruh...


tulang belakang di sebalik jatuh & bangun aku dari dulu hingga kini...ibu abah tercinta...


yg ni family ipar mak long aku...kira ni abang ipar abah aku laaa...complicated btol nak describe...hehehe...kebetulan terjumpa masa tengah lunch...


panas terik punya pasal sampai muka pun x ngadap kamera...

x sabar nak balik rumah tengok gambar konvo...

No comments:

Post a Comment

Copyright (c) All Right Reserved by garisanhorizon.blogspot.com